Fa'afefea ona Suia Atina'e Fa'aleaganu'u I le Vaitaimi o le Tama Lona Lua

I le mae'a ai o le fa'atinoina o le faiga fa'avae fou a le tamaititi lona lua, ua fa'amoemoe o le 2018, o le a sili atu i le 20 miliona pepe fou a le atunu'u.E tusa ai ma le "Data Insight Report" na saunia e Avery Consulting, o le maitaga a Saina ma le pisinisi pepe e tatau ona sili atu i le 2 miliona yuan i le 2017. Ae o le faafitauli o lenei maketi ua leva ona tumu.Tauivi tuai ituaiga, ma e feagai ma se numera tele o fou "spoilers", o se mala, e le maalofia.I se tulaga faigata faapena, o fea i le iuga o avanoa faatauva?

1

O le taʻiala guru Trout na faʻamalamalama manino i se tasi taimi le uiga o le "tauvaga faʻailoga": "O se faʻailoga moni o se igoa poʻo se faʻailoga i le mafaufau o le tagata faʻatau e fai ma sui o se vaega faʻapitoa. i le mafaufau o le tagata faʻatau, o le faʻailoga e faʻaalia ai le vaega. O faʻasalalauga faʻasalalauga ma kamupani faʻatau pisinisi, i se tulaga lautele, o loʻo faʻamamafaina le manatu o le 'faʻamaoni faʻailoga', lea e moni lava o se faʻasesē ia lava."

O le mea moni, o faʻailoga o loʻo faʻasolosolo malosi ma tu i fafo i totonu o tina ma pepe pisinisi o loʻo faʻavaeina le "vaega o vaega fou poʻo le toe faʻavasegaina o vaega" o se faʻalavelave faʻapitoa, e tuʻuina atu ai i tagata faʻatau le "taua fou i le vaega".Ma o le faailoga "Beilaikang" e maua ai se faʻataʻitaʻiga lelei o musumusuga mo le suiga o pisinisi masani.

2

Na faia e Beilaikang se fa'ai'uga fa'ai'uga e toe fa'atino lana ta'iala fa'atulagaina tulaga i le feagai ai ma se si'osi'omaga mata'utia fa'atauva.Muamua, na latou tuʻufaʻatasia faʻatasi ma tagata tomai faʻapitoa mai le US, Iapani, Hong Kong ma Shanghai e faʻamalamalama manino le faaupuga "maternity" o se faaupuga masani: "fafine i le valu vaiaso aʻo lumanaʻi ma le valu vaiaso talu ona fanau."O lenei mea na mafua ai le atinaʻeina o se faasologa o mea fou;E le gata i lea, ua tuufaatasia e Beilaikang le 172 faʻalapotopotoga faʻapitoa mo tina ma pepe ma faʻaoga WeChat numera lautele ma APP e faʻasolosolo malie ai se faʻatalanoaga faʻapitoa i luga ole laiga ma faʻavae lagolago a tina.

O lenei faaiuga manuia ua avea ai Beilaikang o se tasi o taʻitaʻi i le tina ma pepe pisinisi i Saina ma ua faʻamaonia ai o le "vaega fou maketi / faʻamatalaga vaega fou / faʻasologa o oloa fou" lea e aumaia ai le taua fou i tagata faʻatau o le mealilo i le manumalo i le tauvaga.


Taimi meli: Mati-10-2022